A ja się pytam, gdzie informacja, że szkoły otrzymały podziękowania od osób, które dzięki tej akcji otrzymały wózki dla osób niepełnosprawnych. Podziękowania w formie pisemnej wiec w pełni weryfikowalne.
Szanowny Root, piszesz:
Cytuj:
Dziwi mnie to, ze żaden z nauczycieli nie pofatygował się by sprawdzić rzetelności takiej akcji.
A ja zapytam:
Dlaczego P. Dzich nie pofatygowała się dotarzeć do tych podziękowań i serwuje nam artykuł w stylu S.E. czy Faktów? A może specjalnie zostało to przemilczane w celu... no własnie w jakim celu?
A wiem, że tej pani została przekazana informacja o takowych podziękowaniach.
A oto jeden z komentarzy pod artykułem:
Cytuj:
wilga52, Utworzony: 2008-02-13 10:02:12
Szkoda trudu dzieci,ale nie można obwiniać tylko nauczycieli, my rodzice też jesteśmy winni,mogliśmy sprawdzić czy taka akcja istnieje jesteśmy łatwo wierni i to jest największy nasz błąd. Widząc duże zaangażowanie dzieci można poprowadzić inną akcję w tym celu.
proszę do czego prowadzi nierzetelna informacja. Wieszamy psy na nauczycielach, na rodzicach, na firmie dzięki której dziecko
OTRZYMAŁO wózek inwalidzki. I jeszcze jedna sprawa, tu nie chodziło finansowanie całości zakupu, lecz tylko niewielkiej części.