Hej.
Mogę wam coś powiedziec o firmie exotic green. Sam bylem w holandii własnie przez ta firme i jestem w sumie zadowolony, chociaz wiekszośc rzeczy jest zupelnie inaczej niz opowiadają i wogle.
1. DOMY:
tutaj to jest porażka. Jeśli trafisz na slynny park to jeszcze warunki mieszkalne są w miare w miare. Ale za to okolica, porażka.
Jedna wielka patologia. Tam sie dzieja takie rzeczy o których sie fizjologom nie snilo.
W moim przypadku z domami nie bylo kolorowo. 1 dom to byla wlasciwie obora.... przerobiona na dom. Krótko mówiąc meta.... w salonie widoczne koryto do jedzenia dla zwierząt i nadbudowany na to kominek.... wejscie jak do stodoly wielkie drzwi 2skrzydlowe, krótkomówiąc kombajnem by do domu wjechal bezproblemu. Mrówki w kuchni syf i wogle. Gdy zglaszalismy ze dom jest nieogarniety i wogle to przyjechala kontrola i stwierdzilli ze mrówki przyszly jak my sie wprowadzilismy bo jest syf... a mieszkalismy tam 1 dzien....
2. Koordynatorzy.
Zwykli ludzie, którzy na większośc spraw mają tak wyjebane, ze aż miło..... Jak ty chcesz cos od koordynatora to nigdy go nie ma albo nie ma czasu albo jest zajety i nawet nie moze z toba pogadac...... ale jesli mają ci wlepic kare to są na momencie.. i sie prują....
3. Praca
Z pracą jest tak, że jeżeli nie sprawdzisz sie na pierwszych 2 robotach (tzw. leserstwo albo inne powody) to będziesz pracowac dorywczo po 2-3 dni w tyg. aby im za chate zaplacic. Niema sie co oszukiwac i trzeba robic pelną parą, wtedy jest szansa na załapanie sie na stałą robote.
4. Pieniadze
Sam osobiscie siedzialem bez waluty przez 6 tygodni bo taki zamół był z sofi. Juz sie martwilem ze mnie wydymali i wogle ale wszystko bylo okej z zaliczkami nie bylo problemu. po 6 tygf dostalem wyrównanie i potem juz elegancko co wtoreczek pieniazki na koncie bez zadnych poslizgów. Z tej strony exotic jest sumienny.
5. KARY:
no to moze w skrócie co i jak :
- syf na domku 50E/osoba
- za duzo wyjezdzonych kilometrów 50E + 0,11E za kilometr powyzej tych km co do pracy + 9 prywatnych
- Jakiekolwiek uszkodzenie auta 250E (wiec jak juz gdzies udezysz albo ktos w ciebie to juz wal calego żółtka bo kara jest niezależna od rozmiaru uszkodzen. Wgniecenie na drzwiach - 250E. Totalna zeracja auta, ze trzeba po lawete dzwonic tez 250E. Jak to mówią: Chcesz skasowac fure za 1000 zl? jedz do exotica

Dobra starczy

pozdrawiam.